Росії дали похмурий прогноз щодо протестів проти Путіна: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Росії дали похмурий прогноз щодо протестів проти Путіна: опубліковано відео

Росії дали похмурий прогноз щодо протестів проти Путіна: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Горький Лук вважає, що в Росії під керівництвом президента РФ Володимира Путіна неможливий Майдан на основі цілеспрямованого зростання громадянської самосвідомості, в той час як росіяни здатні тільки на безглуздий бунт.
Таку думку Горький Лук висловив в своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
«Народ Росії (або росіяни, скажімо так, щоб узагальнити) - він, може бути, нездатний до якихось продуктивних революцій. Але до бунту, безглуздого і нещадного, він абсолютно здатний», - вважає Горький Лук.
«Це історія Стеньки Разіна і Омелька Пугачова, як то кажуть. Тому навряд чи він вийде на площі з якимось конструктивним закликом, навряд чи він зможе з себе народити Майдан, який, в принципі (росіянам це важко зрозуміти, оскільки для них будь-яке скупчення людей - це безлад), ніс з собою якісь зачатки майбутнього», - продовжує блогер.
«А що стосується Росії, якщо хтось перший кине в вітрину камінь, то далі буде та сама Венесуела (з її голодними бунтами, - ONLINE.UA), що, в принципі, нас не може не радувати. Не знаю, як ви, я, наприклад, не хотів би, щоб в Росії народився якийсь Майдан, який спричинив би за собою зростання національної самосвідомості і перезбірку цієї країни на основі якоїсь національної ідеї», - заявив Горький Лук.
«Тобто я вважаю, що Росія свій Майдан не заслужила. І казки про те, що його там бути не може, це, власне кажучи, відмазка лисиці перед виноградом», - впевнений блогер.


Більше  читайте у відеоблозі Горького Лука на ONLINE.UA: Россия не заслужила Майдана, там будет совсем другой бунт

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?