У бойовиків ДНР почалася паніка через "українських шпигунів": з'явилися подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

У бойовиків ДНР почалася паніка через "українських шпигунів": з'явилися подробиці

У бойовиків ДНР почалася паніка через "українських шпигунів": з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук розповів, що на окупованих територіях Донбасу почалися масові перевірки «чиновників», які виїжджали на неокуповану територію України: у так званих ДНР і ЛНР бояться «українських шпигунів».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Тимчука.
«У «ДНР» триває активний пошук «українських шпигунів» і «завербованої агентури СБУ і ГУР МО України». «МГБ ДНР» почало допити і «профілактичні бесіди» з «чиновниками ДНР» різних рівнів, які останнім часом виїжджали на неокуповану територію України», - повідомив Тимчук.
«Одночасно «МГБ ДНР» розпочало масштабну операцію з пошуку «шпигунів і диверсантів» у Старобешевому, Амвросіївці, Сніжному та ін. н.п. В орієнтуванні, отриманому місцевими підрозділами «МГБ» з Донецька, йдеться про «засміченість українською агентурою і диверсантами» цих районів», - додав народний депутат.
Як повідомляв ONLINE.UA, 17 серпня представники так званого "міністерства державної безпеки ДНР" заявили про затримання "українського шпигуна" Євгенія Бражника, заступника директора Донецького енергозаводу, в чиєму будинку було знайдено прапор "Правого сектора".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?