У Гройсмана показали, скільки "військторг" Путіна навіз на Донбас: з'явилася інфографіка
Категорія
Політика
Дата публікації

У Гройсмана показали, скільки "військторг" Путіна навіз на Донбас: з'явилася інфографіка

У Гройсмана показали, скільки "військторг" Путіна навіз на Донбас: з'явилася інфографіка
Джерело:  online.ua

Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе показала інфографіку, яка демонструє, скільки військової техніки з Росії було доставлено на Донбас для бойовиків ДНР і ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter міністра уряду Володимира Гройсмана.
"Ця інфографіка показує, скільки ресурсів Росія витрачає на вбивство українців, які хочуть жити у вільній країні", - написала Климпуш-Цинцадзе.



Згідно з оприлюдненими даними, в липні 2014 року на озброєнні бойовиків на Донбасі були 30 танків, а за станом на серпень 2016 року - вже 600.


Загалом поставки всіх видів озброєння з РФ зросли в десятки разів.


Як відомо, "військторг" - іронічне позначення військової техніки, устаткування і спорядження з Росії, яке поставляється бойовикам. Воно з'явилося після заяви президента РФ Володимира Путіна про те, що військове спорядження "зелених чоловічків", які проводили анексію Криму (насправді - військовослужбовців РФ) "можна купити в будь-якому військторзі".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Спеціальна моніторингова місія

ОБСЄ в Україні виявила замасковані станції РЕБ

(станції радіоелектронної боротьби), розташовані в районі Донецька на тимчасово окупованій території.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?