Гучне вбивство на Миколаївщині: Деканоїдзе зробила нову важливу заяву
Категорія
Події
Дата публікації

Гучне вбивство на Миколаївщині: Деканоїдзе зробила нову важливу заяву

Гучне вбивство на Миколаївщині: Деканоїдзе зробила нову важливу заяву
Джерело:  Злочинності.

Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе

заявила про те, що на початку наступного тижня в Миколаївській області буде відкрито набір слідчих і дільничних в ряди Головного управління Національної поліції в області.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «

Преступности.НЕТ

».


Відповідну заяву Деканоїдзе зробила 25 серпня в ході свого візиту до Миколаєва, відповідаючи на питання кореспондента видання.


Глава Нацполіції зазначила, що набір до лав співробітників, в тому числі і Кривоозерського відділення поліції, буде відкрито найближчим часом.


При цьому станом на 25 серпня єдиним, хто не направив свого представника в комісію, яка буде займатися відбором кадрів, був міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Тому комісія не могла почати свою роботу. На цьому акцентував увагу кореспондент «Преступности.НЕТ».


У свою чергу Деканоїдзе відповіла, що «порушить це питання сьогодні ж».


«На жаль, ви знаєте, що такого начальника не було в Миколаєві. Я вже дала команду новому начальнику (Юрію Морозу, - Ред.), щоб з понеділка було все зроблено для того, щоб оголосити новий набір. Нам потрібно нове покоління і нова кров. Ми будемо набирати слідчих, дільничних, і в найближчому майбутньому - в патрульну поліцію», - заявила Деканоїдзе.


«У понеділок-вівторок набір буде відкритий», - додала вона.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Хатія Деканоїдзе прийняла рішення про розформування Кривоозерського відділення Врадіївського відділу ГУНП в Миколаївській області

, співробітники якого звинувачуються у вбивстві місцевого жителя Олександра Цукермана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?