П'яний "терорист" влаштував НП в літаку Таллінн-Київ
Категорія
Світ
Дата публікації

П'яний "терорист" влаштував НП в літаку Таллінн-Київ

П'яний "терорист" влаштував НП в літаку Таллінн-Київ
Джерело:  online.ua

39-річний чоловік в стані алкогольного сп'яніння повідомив в Талліннському аеропорту в Естонії про бомбову загрозу для літака Таллінн-Київ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Делфі".
Як повідомили виданню в Пихьяській префектурі поліції, в Талліннському аеропорту перед вильотом о 13:30 літака рейсу Таллінн-Київ була отримана інформація про бомбову загрозу.
"Загроза надійшла від п'яного 39-річного громадянина, який був у літаку і повідомив іншому пасажирові, що на борту є вибухова речовина, після чого пасажир сповістив капітана", - заявили в префектурі поліції.
Пізніше п'яний чоловік зізнався, що це був жарт.
Однак Центр тривоги викликав рятувальників, «швидку допомогу», поліцію і саперну групу.
В ході евакуації з літака вивели близько 90 осіб, після чого почали ретельну перевірку. Через півтори години борт знову повернувся на рейс.
Чоловіка доставили у відділення поліції і почали кримінальне провадження за фактом тяжкого порушення громадського порядку.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Таллінні в 2015 році пройшла гучна смолоскипна хода проти напливу біженців в Естонії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?