Відомий радянський дисидент пояснив, чому Савченко "смішить людей"
Категорія
Політика
Дата публікації

Відомий радянський дисидент пояснив, чому Савченко "смішить людей"

Відомий радянський дисидент пояснив, чому Савченко "смішить людей"
Джерело:  apostrophe.ua

Політичний дисидент, Герой України, один з авторів Конституції України Левко Лук'яненко вважає народного депутата Надію Савченко хорошим офіцером, проте абсолютно недосвідченим політиком.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Лук'яненка "Апострофу".
"Я розцінюю Савченко як офіцера українських повітряних сил. Вона - смілива жінка, тому що потрібно мати велику сміливість, щоб 42 рази стрибнути з парашутом. Вона - хороший воїн, зуміла витримати випробування арештом, підняла честь наших жінок і показала, що вони вміють не тільки борщ і вареники варити, але стріляти і воювати. А ось в політиці вона - дитя", - сказав дисидент.
За його словами, до Савченко потрібно ставитися з розумінням, а до партії, яка висунула її нардепом, - негативно.
"І не потрібно її (Савченко - ONLINE.UA) строго судити, як не можна судити школяра другого класу, який не знає математику на рівні 10-го. До неї треба ставитися з розумінням. А до "Батьківщини", яка її висунула, потрібно ставитися негативно. Тому що традиція, яка у нас існує 25 років, - брати в списки партій артистів, письменників, людей, не готових до політичної боротьби, - абсолютно неправильна", - пояснив Лук'яненко.
Він також підкреслив, що Савченко своїм політичним популізмом смішить людей і в Україні, і в Європі.
"Юлія Тимошенко зробила з Савченко "великого політика", а насправді - та в політиці ні "а", ні "б". В результаті і у Верховній Раді, і в Європі вона смішить людей. Це політичний популізм", - зазначив політик.
Раніше третій президент України Віктор Ющенко заявив, що народний депутат Надія Савченко є політичною конкуренткою для лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко, тому остання намагається всіляко дискредитувати Савченко.
Читайте також рецензію на книгу Савченко на ONLINE.UA: І вашим, і нашим: що приховує книга Надії Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?