У Миколаєві озброєні грабіжники влаштували стрілянину: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Миколаєві озброєні грабіжники влаштували стрілянину: з'явилися фото

У Миколаєві озброєні грабіжники влаштували стрілянину: з'явилися фото
Джерело:  Новини N

У п'ятницю, 26 серпня, близько 12.30 в Миколаєві на проспекті Центральному невідомі бандити розстріляли автомобіль клієнта банку ВТБ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Новости-N ».
Виданню стало відомо, що автомобіль «ВАЗ-2109» був припаркований на проспекті біля входу в банк. Клієнт приїхав знімати велику суму готівкою.
Вийшовши з банку, він сів у машину, завів мотор і спробував рушити з місця. У цей момент до авто підскочили двоє невідомих, вистрілили в скло правих задніх дверей, вдарили ножем в праве заднє колесо і схопили з сидіння сумку, в якій було 2 млн 600 тис. гривень.
Після цього нападники втекли з місця злочину на автомобілі темного кольору, імовірно "Форд фієста" в кузові "універсал".
Пограбованим виявився директор однієї з фірм в Миколаєві, яка займається експортом металобрухту. Гроші він зняв зі свого рахунку офіційно для розрахунку з постачальниками.
У Миколаєві оголошено план «Перехоплення». На всіх виїздах з міста чергують поліцейські, які перевіряють автомобілі. В ході події постраждалих немає.
Як повідомляв ONLINE.UA, на початку червня в Києві озброєні люди в камуфляжі увірвалися до відділення "Приватбанку" на Повітрофлотському проспекті.












Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?