Мати одного з поліцейських з Кривого Озера заступилася за нього: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Мати одного з поліцейських з Кривого Озера заступилася за нього: опубліковано відео

Мати одного з поліцейських з Кривого Озера заступилася за нього: опубліковано відео
Джерело:  Злочинності.

Один із поліцейських, які звинувачуються у вбивстві жителя Кривого Озера Миколаївської області Олександра Цукермана, опинився "не в потрібному місці".
Про це розповіла мати правоохоронця Миколи Хоменка, Наталя, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Преступности.НЕТ".
"Він опинився не в потрібному місці. У нього не було засобів, він не міг руками вибивати цю лопату. Він стояв з жінкою розмовляв, вона ж дала свідчення. Чим він йому завдавав тілесних ушкоджень? Це все неправда. Це просто резонанс... обмова цілковита. Тим більше є свідчення", - каже мати Хоменка.
Наталя додала, що її син добровольцем пройшов АТО, був учасником бойових дій. "Характеристику його почитайте... він в АТО пішов добровольцем і сказав: «Мама, у всіх діти і сім'ї, я неодружений, я повинен йти. Хто ж піде? Вони?». Він завжди йшов там, де важко... Не в потрібному місці дитина опинилася, хоча він при виконанні. Міг будь-хто там опинитися. Поїхав за викликом. Ви ж бачили, що там робилося. Ну чого їх називають вбивцями?" - сказала вона.


Відео: YouTube / ПН ТV digest
Нагадаємо, за статтею про перевищення влади підозрюються поліцейські Микола Хоменко та Олександр Причийпода. У справі правоохоронця Дениса Ляхвацького, якого підозрюють у стрільбі в Цукермана, також закидають умисне вбивство.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 24 серпня в Кривому Озері кілька поліцейських прибули на виклик розбиратися з сімейним скандалом і грабунком, закували в наручники нетверезого місцевого жителя Олександра Цукермана і стали його бити. За словами жителів Кривого Озера, поліцейські били Цукермана кийками, руками і ногами, після чого він помер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?