В Україні розповіли, за якої умови росіяни збунтуються проти Кремля: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Україні розповіли, за якої умови росіяни збунтуються проти Кремля: опубліковано відео

В Україні розповіли, за якої умови росіяни збунтуються проти Кремля: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий український блогер Gorky Look вважає, що бунт проти влади у росіян може відбутися лише як стихійний грабіж, а повноцінний Майдан в Росії неможливий.
Про це він розповів у відеоблозі на ONLINE.UA.
"Що стосується Росії, якщо хтось перший кине в вітрину камінь, то далі буде та сама Венесуела (з її голодними бунтами, - ONLINE.UA), що, в принципі, нас не може не радувати. Не знаю, як ви, я, наприклад, не хотів би, щоб в Росії народився якийсь Майдан, який спричинив би за собою зростання національної самосвідомості і перезбірку цієї країни на основі якоїсь національної ідеї. Тобто я вважаю, що Росія свій Майдан не заслужила. І казки про те, що його там бути не може, це, власне кажучи, відмазка лисиці перед виноградом", - розповів Горький Лук.
Блогер зазначив: "Розкладання народу, розкладання його свідомості, розбещення його, взагалі-то, завжди було однією з цілей інформаційних війн. Постійно таку війну веде щодо нашого народу Росія. Вона то звинувачує тих, хто вийшов на Майдан, то чекає не дочекається, коли вийде наступний Майдан, який скасує результати попереднього. Загалом-то, зрозуміло, що для них це значення не має, головне, щоб Україна залишалася в руслі проросійської політики".
"Я думаю, ми в цьому розберемося самі і без них. Питання, чи буде таке в Росії - я думаю, що їм теж все одно абсолютно. Розбещення російського народу полягає в тому, що як тільки перший розіб'є вітрину, інші з радістю винесуть звідти, з цього магазину, продукти і побутову техніку. Ось такий "майдан" там можливий цілком. У чому я, власне кажучи, не бачу нічого поганого, і бажаю їм цього від щирого серця", - резюмував Горький Лук.


Повний  текст блога читайте на ONLINE.UA: Россия не заслужила Майдана, там будет совсем другой бунт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?