Краще за російські: Турчинов розповів, що за ракети сьогодні запустив
Категорія
Події
Дата публікації

Краще за російські: Турчинов розповів, що за ракети сьогодні запустив

Краще за російські: Турчинов розповів, що за ракети сьогодні запустив
Джерело:  РНБО

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов розповів, що нове українське ракетне озброєння, перший запуск якого відбувся 26 серпня, краще за російське.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт РНБО.
Турчинов підкреслив, що "всі запуски ракет відбулися надзвичайно успішно", а також додав: "На відміну від російських аналогів, українські ракети - керовані, і саме тому ефективніше і точніше вражають цілі, що було доведено під час випробувань".
Також секретар РНБО зазначив, що крім пусків ракет пройшло "тестування системи керування реактивною системою залпового вогню, яка створена українськими виробниками і забезпечує якісне управління вогнем і точне наведення ракети на ціль".
"Сьогоднішні успішні запуски ракет наші вчені, конструктори і виробники присвятили двадцятип'ятирічному ювілею Незалежності України", - підкреслив Олександр Турчинов.
Як повідомляв ONLINE.UA, посол України в США Валерій Чалий заявив, що питання про надання Україні летального зброї ще актуальне, і до нього можна буде повернутися після президентських виборів в США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?