У СБУ зробили несподівану заяву щодо бойовиків ДНР-ЛНР
Категорія
Політика
Дата публікації

У СБУ зробили несподівану заяву щодо бойовиків ДНР-ЛНР

У СБУ зробили несподівану заяву щодо бойовиків ДНР-ЛНР
Джерело:  online.ua

Радник голови СБУ Юрій Тандит заявив, що бойовики так званої ДНР і ЛНР почули заклики української сторони про припинення вогню на Донбасі з 1 вересня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112.ua".
"У гуманітарній групі обговорювали ряд питань, з ініціативи Петра Порошенка було порушено питання присутності представника ОБСЄ, йшлося про припинення вогню, це стосується 1 вересня. Це дуже важливо, тому що ми повинні забезпечити нашим дітям можливість вчитися в тій зоні, де до сих пір йдуть обстріли. Ми сподіваємося, що з першого вересня навчальний процес розпочнеться. І ми бачимо, що з боку ОРДО і ОРЛО нас почули", - зазначив Тандит.
Крім іншого, радник голови СБУ підкреслив, що Україна готова до обміну полоненими за формулою "всіх на всіх". "Ми готові до звільнення всіх на всіх. І ми бачимо, що з боку ОРДО і ОРЛО тут теж є певне розуміння", - сказав він.
Нагадаємо, також українська сторона виступила за створення п'ятої переговорної групи про відновлення контролю України над російсько-українським кордоном.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький заявив, що готовий обговорити з народним депутатом від "Батьківщини" Надією Савченко питання обміну військовополоненими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?