Назарбаєв здивував ворожими натяками на адресу Росії: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Назарбаєв здивував ворожими натяками на адресу Росії: опубліковано відео

Назарбаєв здивував ворожими натяками на адресу Росії: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв приголомшив словами про те, що Росія заважає його торгівлі з Польщею.
Про це він заявив в ході казахстансько-польського бізнес-форуму у Варшаві, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.
Назарбаєв відзначив, що Казахстан і Польща "стають друзями", і додав: "Є польське прислів'я: «Друзі приходять здалеку, а вороги ростуть поруч». Тому ми завжди готові працювати з нашими польськими друзями. Як кажуть в Польщі: «У кого є друзі, той широкий як степ, у кого немає їх, той малий як долоня». Все те, що я сказав, економічне співробітництво впирається в одне важке питання - це транспорт. Як проїхати з Казахстану в Польщу і навпаки. Питання авіаційного сполучення ми вирішуємо. Традиційне сполучення - через Росію. Пане Президенте, давайте сьогодні виступимо з ініціативою, звернемося до Росії, почнемо опрацьовувати тристоронню угоду хоча б щодо транспорту. Це послужить початком всіх добрих починань. Навіть після великої війни настає мир. Коли-небудь все це все одно закінчиться, а нам треба торгувати і розвивати наші країни", - підкреслив він.
Також президент Казахстану натякнув на слова президента РФ Володимира Путіна про те, що розвал СРСР став найбільшою геополітичною катастрофою і сказав: "Ми можемо говорити, що про розвал Радянського Союзу переживає хтось, але ось хто хоче його відновити, у нього голови немає".


Відео: YouTube / Mordvin Mordvinov
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося смішне відео походу президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва до супермаркету.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?