Антисемітський фільм на російському ТБ обурив соцмережі: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Антисемітський фільм на російському ТБ обурив соцмережі: опубліковано відео

Антисемітський фільм на російському ТБ обурив соцмережі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Російський телеканал REN TV випустив в ефір документальний фільм, в якому винуватцями світових катастроф останнього сторіччя назвали євреїв, що обурило користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


Відзначимо, що євреїв звинуватили у затопленні британського корабля «Титанік» 100 років тому. На думку авторів фільму, така міра була необхідна для того, щоб викликати міжнародну кризу і захопити владу над світом. Крім того, в короткометражці євреї опиняються винними в аварії на Чорнобильській АЕС, в розвалі СРСР в 1991 році і теракті 11 вересня.


Відео: YouTube/Таємниці Всесвіту


У мережі обурилися такому поясненю. Так, російський журналіст Матвій Ганапольський не зміг прокоментувати таку новину культурно і написав: "#тв бл@ді".


Економіст Борис Кушнірук: "Безодня, вона і є безодня."


Російський журналіст Ілля Морозов: "Ну нарешті! А то - рептилоїди, рептилоїди..."


Олексій Оверчук: "Цього слід було очікувати. Коли людина починає лаяти Захід, США я завжди розумію, що в кінці-кінців він обов'язково доп***диться до "у всьому винні жиди".


Айдер Муждабаєв: "Нормально. Рейх".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше росЗМІ насмішили мережу новиною про те, що  в Україні може пройти землетрус, порівняний по силі із землетрусом в Італії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?