У Маріуполі яскраво відповіли ДНР на бажання штурмувати місто
Категорія
Події
Дата публікації

У Маріуполі яскраво відповіли ДНР на бажання штурмувати місто

У Маріуполі яскраво відповіли ДНР на бажання штурмувати місто
Джерело:  online.ua

Уродженець Маріуполя, відомий український блогер та волонтер Ярослав Матюшин заявив, що  спроба штурму Маріуполя, про намір здійснити яку бойовики так званої ДНР оголошували вранці, була б найкращим подарунком для військовослужбовців Збройних сил України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Матюшина.


"Ну ось правда, піпл, вас же теж дратують ви**ри "польових командирів" ЛДНРії? Вчорашнє нікчемне л***о, волею кремля вознесене на п'єдестали соціальних ліфтів, всі ці штучно склеєні контрацептиви, які грають у Наполеонів, всі ці автомийники, які надувають щоки а-ля Маннергейм - ми ж всі розуміємо, що їх менеджерський талант по модулю котується між асенізатором і сантехніком жеку", - написав блогер.


"Я до того, що пафосні заяви Гіві про штурм Маріуполя з моря - це буде найкращий подарунок для наших кадрових військових. Судячи з усього, це чергове торжество блефу і пі***жу, бо благородні пориви попередження а-ля "Іду на ви" висохли за давністю років. Той, хто атакує - не пи***ть", - продовжив він.


"Але, с**ко, не вдаючись у подробиці, дуже б хотілося, щоб славний своїми відходами бандитський батальйон "Сомалі" нарешті перестав би коптити українське небо. Так що чекаємо, сподіваємося і віримо. Штурм Маріуполя з моря - це ван вей тікет ту Хелл, мразіш. Dixi", - резюмував Матюшин.


Нагадаємо, раніше ватажок банди бойовиків ДНР "Сомалі" Михайло Толстих, відомий як "Гіві", заявив, бойовики готові здійснити висадку морського десанту в районі Маріуполя.


Як повідомляв ONLINE.UA, 23 серпня  в Головному управлінні розвідки Міноборони України заявили про дивні навчання бойовиків ДНР під Маріуполем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?