Пастка "Новоросії": з'явився прогноз про те, хто поверне Україні Крим
Категорія
Україна
Дата публікації

Пастка "Новоросії": з'явився прогноз про те, хто поверне Україні Крим

Пастка "Новоросії": з'явився прогноз про те, хто поверне Україні Крим
Джерело:  Крим.Реалії

Політичний оглядач Сергій Стельмах упевнений, що наступний президент Росії поверне Україні Крим, щоб виправити помилку, зроблену діючим главою держави  Володимиром Путіним.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Крим.Реаліі".


Стельмах підкреслив, що російський уряд не досягнув спочатку поставлених стратегічних цілей в питанні Криму, оскільки недооцінив готовність українців захищати свій суверенітет.


"Холодним душем для Кремля стало розуміння того, що етнічні росіяни на сході і центрі нашої країни не хочуть ні в яку «Новоросію». Чи розуміє Путін і його оточення, в яку пастку самі себе загнали? Швидше за все розуміють, але продовжать напихати «царя» червоними папками з черговими «багатоходовими» комбінаціями", - написав він.


"Кожен раз європейці і американці повертають Путіна в лютий-березень 2014 року, вказуючи на справжню причину його проблем - анексію Криму. В останній раз така тема «вистрілила» в розмові французького президента Франсуа Олланда з російським лідером. Кремлівський ватажок поскаржився на «українські провокації» на окупованому півострові. Йому відповіли, що Крим - це Україна, тому офіційний Париж не може погодитися з путінською постановкою питання", - продовжив політичний оглядач.


"У зв'язку з цим абсолютно логічною виглядає заява опозиціонера і колишнього чемпіона світу з шахів Гаррі Каспарова. Політик впевнений, що наступний президент Росії буде змушений позбутися окупованого півострова і відновити зневажене міжнародне право. Російській еліті доведеться «відмотати назад», виправивши системну помилку, допущену Путіним. Інакше їх країну чекає спочатку економічна катастрофа, а потім і крах державності", - підкреслив Сергій Стельмах.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Стельмах прогнозував, що окупаційна "влада" Криму введе нові податки і збори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?