Запуск грізних українських ракет: з'явилися нові фото, відео і дані про вбивчу силу
Категорія
Україна
Дата публікації

Запуск грізних українських ракет: з'явилися нові фото, відео і дані про вбивчу силу

Запуск грізних українських ракет: з'явилися нові фото, відео і дані про вбивчу силу
Джерело:  online.ua

На одному з полігонів України 26 серпня  Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов взяв участь у запуску нового ракетного озброєння; було здійснено 14 успішних запусків ракет.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook позаштатного радника президента України Юрія Бірюкова.


«Було запущено 14 ракет. На різні дистанції і з різними начинками, обвішані датчиками, що передають телеметрію», - написав Бірюков.


«Ця ракета може пролетіти (закреслено цензурою) багато-багато десятків кілометрів, в процесі польоту стежити за своєю траєкторією за допомогою (закреслено цензурою) і коригувати її за допомогою (закреслено цензурою), потрапити в ціль розміром з волейбольний майданчик, і випалити нах ... ен все під три чорти на площі, яка вимірюється футбольними полями», - також написав Бірюков.


«Просто уявімо собі, що при підключенні цієї системи в єдине ціле з AN-TPQ-36 ... можна двома-трьома уроками назавжди привчити сепарів і мельдонитів до того, що будь-який "мандрівний міномет" буде гарантовано знищений за лічені хвилини з моменту появи перших зарубок на радарі. Це РСЗВ нового покоління, дитинко. Бензоколонка не змогла створити таку ракету, навіть зі своїми військовими бюджетами», - додав Бірюков.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилися вражаючі відео процесу запуску нових українських ракет, на якому був присутній секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?