Навколо полку "Азов" і Маріуполя розгорівся гучний скандал
Категорія
Події
Дата публікації

Навколо полку "Азов" і Маріуполя розгорівся гучний скандал

Навколо полку "Азов" і Маріуполя розгорівся гучний скандал
Джерело:  online.ua

Згідно з наказом командування Національної гвардії України,  окремий загін спеціального призначення Нацгвардії, полк «Азов»  виводять з Маріуполя, при цьому самі бійці вважають, що командування має намір спеціально вивести їх із зони антитерористичної операції, щоб «Азов» не заважав «здавати цілі міста».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу полку.


"За наказом командування Національної гвардії України, частиною якої є ОЗСП Азов, 10 днів тому частина підрозділу була виведена в Запорізьку область для виконання абсолютно нестандартних завдань для спецпідрозділу», - сказано в повідомленні. «Командування НГУ не придумало нічого кращого, як поставити бійців" Азова "чергувати на недіючих блокпостах і спостережних пунктах поза зоною АТО", - сказано в заяві.


Відзначається, що наказ на вихід "Азова" із зони АТО надійшов незадовго до святкування Дня Незалежності України.


"Можливо, це робиться для того, щоб бійці Азова не заважали влади і проросійськи налаштованому командуванню НГУ здавати позиції і цілі міста", - вважають в "Азові".


Як повідомляв ONLINE.UA,  бойовики так званої ДНР розповіли про росіянина Олексія Філіппова, який був шпигуном сепаратистів в українському батальйоні "Азов", обурившись, що російські пропагандистські ЗМІ представили його, як зрадника.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?