Жителі Кривого Озера розповіли, як стріляла поліція: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Жителі Кривого Озера розповіли, як стріляла поліція: опубліковано відео

Жителі Кривого Озера розповіли, як стріляла поліція: опубліковано відео
Джерело:  Новини N

Жителі Кривого Озера Миколаївської області, де сталося гучне  вбивство поліцейськими 32-річного Олександра Цукерман, розповіли про те, що трапилося під час затримання Цукермана правоохоронцями.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Новости-N ».


Подружжя Віктор та Валентина, які живуть неподалік від будинку, де сталася трагедія, розповіли, що о третій годині ночі 24 серпня прокинулися через гучну лайку між Олександром Цукерманом і його дружиною.


Віктор вийшов у двір і побачив, що приїхали поліцейські: два правоохоронця прямували до двору, але їх у двір не пустили, повідомивши, що напідпитку Олександр вже пішов спати в свій автомобіль. Тому двоє правоохоронця покинули місце події.


Однак, за словами місцевого жителя, ще через якийсь час під'їхала оперативно-слідча група, співробітники якої вже витягли сплячого і почали бити.


«Били троє, били жорстко, Саша вже і хрипіти почав, а його все били. Ми чули, як плакала мати, просила зупинитися, але її ніхто не слухав», - розповів Віктор.


Валентина побоялася виходити з дому, проте переживала, що постраждати може і її чоловік.


«Я чітко чула 5 хлопків. Всі чули 5 пострілів, вони були, як хлопки. Так, всі сусіди це чули. Ми подумали, може, так попереджають, стріляють в повітря, але ніхто навіть і подумати не міг, що стріляли саме в Сашу ... Він був дуже хорошим, працьовитим хлопцем", - розповіла Валентина.



Як повідомляв ONLINE.UA,  у висновку судово-медичної експертизи, яку провели в Миколаєві, вказується, що Олександр Цукерман помер від гострої крововтрати і травматичного поранення в серце.


Нагадаємо, у вбивстві Олександра Цукерман підозрюють співробітників поліції Миколаївській області.  25 серпня суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту терміном на два місяці основному підозрюваному у вбивстві жителя Кривого Озера в Миколаївській області, сержанту поліції Денису Ляхвацькому.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?