Бульба і Рись нікому не потрібні: соцмережі насмішило відео зі скаргами бойовиків ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Бульба і Рись нікому не потрібні: соцмережі насмішило відео зі скаргами бойовиків ДНР

Бульба і Рись нікому не потрібні: соцмережі насмішило відео зі скаргами бойовиків ДНР
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано відео, на якому  бойовики так званої ДНР  за прізвиськами Бульба і Рись скаржаться на те, що у них немає коштів для існування і на те, що вони виявилися нікому не потрібні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого журналіста з Донецька Дениса Казанського.


«Браві сепаратисти, які воювали в 2014 році проти ЗСУ, просять милостиню на лікування, тому що після поранень більше нікому не потрібні в ДНР. Це варто подивитись. Перший мужик, судячи з усього, буханул, а другий дмухнув. Монологи гідні Оскара», - написав Казанський.


«Сльозу пробиває. Там і про дідів і 45 рік є, і про братушек слов'ян, і про хунту. Повний фарш. А взагалі, не смішно звичайно. Уявляєте, скільки таких дегенератів отримали зброю два роки тому, і що у них в головах», - додав Казанський.


На відео, розповідаючи про свої "досягнення" під час війни в 2014 році, бойовик на прізвисько Бульба похвалився, що спалив будинок міської ради в Дзержинську (нині Торецькому) і такому чином "помстився за Одесу". Бойовик поскаржився, що воював в Дебальцеве, в боях отримав поранення, але в підсумку виявився не потрібен сепаратистам. «Хлопці, слов'яни, брати, хто скільки може, допоможіть фінансово. Лікування дороге ", - попросив він.


Інший бойовик на прізвисько Рись додав: "Поки ми воювали там з моїм товаришем, ми були потрібні".


Опубліковане відео при цьому викликало ряд глузувань в соцмережі, в тому числі з-за саундтреку: бойовики розповіли своє історії під «Місячну сонату» Бетховена.


Ivan Kornienko: Спілберг вже вилетів.


Youthnoise Be Heard: И Чак Норис с Ван Дамом, а еще Олівер Стоун)) Йому ж третій фільм про Яника треба досняти)


Ivan Kornienko: І тут мені згадалося "Поранений на колчаківських фронтах" ха-ха :)) Дранкель и Жранкель :))))


Наталья Егоршина:А логічненько було б їм записати себе на бадьорому тлі маршу Шопена, а не на місячно-ліричній ноті Бетховена, так)


Алексей Камышанский: Не переживайте, оформлять українську пенсію і все буде норм.



Як повідомляв ONLINE.UA, 26 серпня спеціальна моніторингова місія ОБСЄ заявила, що бойовики ДНР поширюють неправдиву інформацію про нібито відмову представників місії їхати до Ясинуватої.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?