Гучне вбивство на Миколаївщині: з'явилося відео нічний сутички жителів з поліцією
Категорія
Події
Дата публікації

Гучне вбивство на Миколаївщині: з'явилося відео нічний сутички жителів з поліцією

Гучне вбивство на Миколаївщині: з'явилося відео нічний сутички жителів з поліцією
Джерело:  Новини N

У мережі опубліковано відео сутичок жителів Кривого Озера та спеціальної роти поліції, які сталися  після вбивства поліцейськими 32-річного жителя Кривого Озера Миколаївської області Олександра Цукерман в ніч на 24 серпня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Новости-N".


Відео було опубліковано на особистому каналі на YouTube місцевого жителя Дмитра Матюхи.


У сюжеті зафіксовано два інциденти: чоловік на іномарці спробував протаранити ворота районного відділення поліції в Кривому Озері, також на кадрах показано зіткнення жителів селища зі спецротою поліції (колишній «Беркут»).


На відео видно, що люди палять кілька шин під воротами райвідділу, а потім починають кидати камені по будівлі поліції.


Крім цього, понад 10 осіб зайшли за ворота райвідділу, але співробітники поліції в екіпіровці погналися на ними. У момент, коли близько 20 поліцейських вибігли за місцевими жителями, ті, що не заходили на територію, стали закидати спецроту камінням.



Як повідомляв ONLINE.UA,  у висновку судово-медичної експертизи вказується, що Олександр Цукерман помер від гострої крововтрати і травматичного поранення в серце.


Увечері 24 серпня  в райцентрі Криве Озеро на Миколаївщині біля поліції зібралися кілька сотень місцевих жителів, які мали намір вчинити самосуд над поліцейськими, які вбили Цукермана.


Нагадаємо, у вбивстві Олександра Цукерман підозрюють співробітників поліції Миколаївській області.  25 серпня суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту терміном на два місяці основному підозрюваному у вбивстві жителя Кривого Озера в Миколаївській області, сержанту поліції Денису Ляхвацькому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?