Автор роману про "кіборгів" обурив соцмережі постом про вогнища з книг
Категорія
Україна
Дата публікації

Автор роману про "кіборгів" обурив соцмережі постом про вогнища з книг

Автор роману про "кіборгів" обурив соцмережі постом про вогнища з книг
Джерело:  online.ua

Автор книги "Аеропорт" про битви за аеропорт Донецька, фотограф з Росії  Сергій Лойко  викликав обурення у користувачів соціальних мереж своїм зневажливим постом про «кіборгів».


Про це повідомляє ONLINE.UA.


У своєму пості в Facebook Лойко написав: «Вогнище з моїх книг на Хрещатику буде мені чудовим пам'ятником». «Ще всі мої постановочні портрети ваших кіборгів притягнете туди, до купи», - також написав Лойко.


В даний час пост видалений зі сторінки Лойко.




Відзначимо, що, судячи зі змісту аккаунта російського фотографа, він бере активну участь в дискусіях з приводу  фотографій Дмитра Муравського із зони антитерористичної операції. Лойко вважає, що неприпустимо робити постановочні фото на війні, в той час як прихильники Муравського захищають українського фотографа.


При цьому роздратований пост Лойко про «кіборгів» викликав гостру реакцію у користувачів соцмереж.


«Як же швидко з русні лояльність до України злітає, варто тільки торкнутися їх вялічія хоча б і в пріоритеті в фотомистецтві», - коментує в Twitter користувач «Кот Бегемот».


«Прикольно. Хто тут до мене в реплаі ломився, що я сміла на Лойко косо глянути? Пост він видалив», - пише користувач Луїза Чкалова.


«Я вижу костры из книг, Я слышу из-за взрывов хай, И если один слетит из-за интриг, То миллионы скажут: поджигай», - прокоментував пост Лойко іронічним віршем журналіст Антон Комаров.


Jolly Roger: Ось Лойко бомбануло... І бомбануло-то повним набором расіся-імперського го ... нопотіка слів, як по мед. підручнику прям)))


Mougrim Tallionel: Ну, він же підписався, хто він є. Це він тільки думав, що це сарказм.


При цьому ряд користувачів не підтримують таку гостру критику Лойко.


Nag Nag: Ну, а чиїх? Лойко ними захоплюється і пишається, але вони-то дійсно наші. Що в цих словах не так-то?


Alexander: Так просто зае @ али мужика. Нормальний він. Є багато українців, які не годяться йому в підметки.


"Затролили людиниу а тепер мордуєте", - пишуть в коментарях.


Як повідомляв ONLINE.UA,  бійці АТО спростували звинувачення в постановочних фото із зони антитерористичної операції на Донбасі, що було названо найкращою фотографією про війну в Україні в 2016 році авторства Дмитра Муравського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?