Стало відомо про нові тривожні дії армії Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо про нові тривожні дії армії Путіна

Стало відомо про нові тривожні дії армії Путіна
Джерело:  online.ua

У Росії, де президентом і головнокомандувачем є  Володимир Путін, проводиться нова раптова перевірка боєготовності військ протиповітряної оборони.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


Як заявили в міністерстві оборони Росії, "екіпажі Повітряно-космічних сил (ВКС) Росії в рамках раптової перевірки боєготовності військ перевірять протиповітряну оборону (ППО) Південного військового округу (ЮВО)».


«Протягом кількох днів в денний і нічний час доби екіпажі винищувальної, бомбардувальної, армійської, далекої і військово-транспортної авіації виконуватимуть польоти в зоні відповідальності ППО ЮВО", - сказано в повідомленні.


У відомстві підкреслюють, що в перевірці будуть задіяні МіГ-29, МіГ-31, Су-27, Ан-12, Іл-76, Мі-8, Мі-24, Ка-52.


"Літаки і вертольоти будуть виконувати польоти на висотах від 50 до 10 000 м з різними швидкостями для того, щоб залишитися непоміченими для радіолокаційних станцій чергових сил ППО округу", - повідомили в Міноборони РФ.


Як повідомляв ONLINE.UA,  25 серпня по рішенню президента РФ Володимира Путіна почалася масштабна перевірка боєготовності Збройних сил Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?