Окупанти по-своєму "віддячили" учаснику "російської весни" в Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти по-своєму "віддячили" учаснику "російської весни" в Криму

Окупанти по-своєму "віддячили" учаснику "російської весни" в Криму
Джерело:  Крим.Реалії

Голова так званої «Російської громади Керчі» Костянтин Єрманов, який очолював проросійські мітинги в окупованій Керчі в 2014 році, заявив, що рішення комісії про обрання нового глави підконтрольної Росії «адміністрації» Керчі, було «заангажованим», і що Віктора Подліпенцева, який переміг в результаті, спеціально готували до співбесіди, на шкоду іншим претендентам.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Крим.Реалії ».


«Приїхав віце-прем'єр Казурін і на півгодини усамітнився з членами комісії та одним з кандидатів на пост мера (Подліпенцевим - Ред.). Решту трьох кандидатів залишили в приймальні ... За цей час Казурін і комісія підготували свого кандидата, затвердженого зверху (в Сімферополі), тобто просто дали йому список екзаменаційних питань з відповідями, що строго заборонено! Явними фаворитами на думку абсолютної більшості спостерігачів були Микола Чепель і Олександр Жуков, але Казурінська «комісія» вибрала Подліпенцева», - повідомив Єрманов в своєму Facebook.


Він також підкреслив, що був спостерігачем на «виборах» 23 серпня, і що виборча комісія, яка повинна була вибрати мера і полягала «на 100% з колишніх українських чиновників», дискредитувала себе в очах керчан.


За словами Єрманова, призначення Подліпенцева він вже опротестував, написавши відповідну заяву в підконтрольну Кремлеві прокуратуру Керчі.


Костянтин Єрманов також нагадав, що саме він зі «своєю командою» захоплював адміністрацію міста Керчі в 2014 році, і пригрозив наслідками в разі, якщо конкурс не буде проведено заново з новою комісією.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в соціальних мережах зворушилися через зворушливу фотографію двох дівчаток в Сімферополі в окупованому Криму, загорнутих в український прапор.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?