У Маріуполі сталася НП з п'яними бійцями Нацгвардії: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Маріуполі сталася НП з п'яними бійцями Нацгвардії: з'явилися фото

У Маріуполі сталася НП з п'яними бійцями Нацгвардії: з'явилися фото
Джерело:  УНН

У Маріуполі Донецької області співробітники патрульної поліції брали участь в гонитві за автомобілем з офіцерами  Національної гвардії України, які перебували в стані алкогольного сп'яніння.


Про це заявила прес-секретар патрульної поліції Олена Галлалу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.


Відзначається, що інцидент стався близько 21:00 26 серпня, патрульні помітили ВАЗ 2108, у якого не горіли задні габаритні вогні. На вимоги патрульних зупинитися водій автомобіля ніяк не відреагував, а навпаки прискорив рух. Поліцейські почали погоню і вели правопорушника від проспекту Миру в бік Приморського бульвару. До плану-перехоплення приєдналися і інші екіпажі.


Автомобіль вдалося зупинити на вулиці Перша Слобідка. В авто перебували троє чоловіків, які як з'ясувалися пізніше, є офіцерами-нацгвардійцями. Патрульні склали протоколи на водія автомобіля за статтею про невиконання водієм вимог про зупинку та залишення місця дорожньо-транспортної пригоди.


Як відзначили в поліції, за дві останні доби це вже другий випадок, коли патрульні виявляють правопорушення серед захисників.


"З огляду на те, що місто Маріуполь є прифронтовим, тікати від поліцейських дуже небезпечно! У таких випадках патрульні можуть відкрити вогонь, адже потенційно утікач може представляти загрозу державній безпеці", - йдеться в зверненні патрульних до громадян.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Донецькій області  на трасі Маріуполь - Мангуш сталася смертельна ДТП за участю легкового автомобіля і тягача з військовою технікою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?