Гучне вбивство в Кривому Озері: стало відомо про проблеми з пошуком пістолета
Категорія
Події
Дата публікації

Гучне вбивство в Кривому Озері: стало відомо про проблеми з пошуком пістолета

Гучне вбивство в Кривому Озері: стало відомо про проблеми з пошуком пістолета
Джерело:  online.ua

Вранці 27 серпня в  Кривому Озері Миколаївської області, де поліцейські вбили місцевого жителя Олександра Цукермана, продовжили пошуки знаряддя вбивства.


Про це заявив нардеп від фракції "Народний фронт" Вадим Підберезняк, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112.ua".


"Ні, пошуки пістолета не припинені. Припинили пошуки тільки на ніч, а вранці почали знову, і на даний момент... Я тільки що спілкувався з прокурором області: ніхто пошуків пістолета не припинив", - сказав Підберезняк.


Нардеп додав, що річка, в якій імовірно знаходиться пістолет, дуже замулена, а стрілок плутається в своїх свідченнях щодо місця, де він викинув пістолет. При цьому, розглядаються різні версії того, де був викинутий пістолет, в тому числі і можливість того, що обвинувачений умисно показував не те місце, щоб неможливо було знайти речовий доказ.


"Це знаряддя вбивства, воно повинно бути знайдено і долучено до речових доказів", - підкреслив Підберезняк.


Він також додав, що є неперевірені дані про те, що підозрюваного у вбивстві Цукермана раніше перевели з одного райвідділу в інший через агресивну поведінку.


"Жорстокість... Говорили мені про цього хлопця, який вбив, що він раніше працював в Первомайському райвідділі, і його перевели саме за агресивну поведінку (але я ще не перевірив цю інформацію). Можливо, потрібно було раніше звернути увагу на його агресивну поведінку, і тоді такої трагедії б не було", - сказав Підберезняк.


Нагадаємо, 24 серпня,  в Кривому Озері стався конфлікт між водієм таксі та 32-річним Олександром Цукерманом. Очевидці заявили, що під час затримання правоохоронці почали бити чоловіка, який був у наручниках, а генеральний прокурор Юрій Луценко пізніше повідомив, що в затриманого також стріляли. Внаслідок цього 32-річний чоловік помер.  Медики встановили, що він загинув від вогнепального поранення.


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі  з'явилося відео сутичок жителів Кривого Озера та спеціальної роти поліції, що сталися після вбивства поліцейськими Олександра Цукермана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?