Сепаратисти влаштували істерику: стали відомі нові деталі переговорів по Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Сепаратисти влаштували істерику: стали відомі нові деталі переговорів по Донбасу

Сепаратисти влаштували істерику: стали відомі нові деталі переговорів по Донбасу
Джерело:  online.ua

Перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко розповіла, як  на зустрічі контактної групи в Мінську  російські представники розкритикували "нормандський формат".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Геращенко.


"Це була перша зустріч після кримських провокацій, влаштованих РФ ... Після яких Путін грізно заявив, що не бачить сенсу у зустрічі в "нормандському форматі" і т.д. Так от, вчора маріонетки Кремля (і не тільки вони) влаштували відверту атаку і істерику вже на "нормандський формат", всіляко критикуючи і дискредитуючи його", - пояснила політик.


"Це тривожний сигнал, і, мені здається, лідерам нормандського формату варто звернути на це увагу, тому що вже дуже відверто все, що відбувається, виглядає як домашні заготовки і сценарій Кремля", - додала вона.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава робочої групи з питань безпеки в Тристоронній контактній групі  Євген Марчук оприлюднив документ, в якому прояснюється справжня ситуація з обстрілом на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?