Мережу розбурхала знахідка колодязя з тілами під Києвом: з'явилися моторошні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Мережу розбурхала знахідка колодязя з тілами під Києвом: з'явилися моторошні подробиці

Мережу розбурхала знахідка колодязя з тілами під Києвом: з'явилися моторошні подробиці
Джерело:  online.ua

Журналіст Костянтин Стогній розповів про знахідку в Київській області колодязя, в якому лежали людські останки в целофанових пакетах.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.


"Під Києвом виявили підпільний... морг! Знайдено поховання, де в целофанових пакетах зав'язані людські останки. Із зазначенням ПІБ, року народження і діагнозу з причиною смерті. На місце викликали поліцію. Наше джерело стверджує, що останній запис зроблено три місяці тому. У минулі часи, напевно, я б навіть не став журналістів відправляти на це повідомлення, настільки воно неймовірне", - написав Стогній.


У той же час,  Обозреватель  з посиланням на правоохоронні органи повідомляє, що колодязь з людськими останками був виявлений в місті Яготин, який знаходиться приблизно в 100 км від Києва.


"У четвер, 25 серпня, в поліцію звернувся директор яготинського комунального підприємства "Ритуал", який повідомив, що під час наведення порядку на центральному кладовищі, комунальники виявили колодязь, з якого виходив трупний запах. Відсунувши бетонну кришку, приблизно на п'ятиметрової глибині, працівники побачили мішки і зав'язані поліетиленові пакети - вони й виділяли запах. Співробітники поліції, які прибули на місце події в складі слідчо-оперативної групи, дістали з колодязя два пакети і розкрили їх. в середині знаходилися частини людського тіла", - йдеться в повідомленні.


За однією з версій, походження пакетів може бути пов'язано з місцевою лікарнею, яка знаходиться недалеко від кладовища. Одна із записок була виконана на рукописній заяві тримісячної давності, де санітарка просила у головлікаря дозволити їй помінятися чергуваннями з колегою.


Правоохоронці почали розслідування за ознаками злочину, передбаченого статтею про умисне вбивство. Слідство встановить, яким чином пакети виявилися в покинутому колодязі і чи причетна до даної ситуації місцева лікарня.


У мережі жахнулися такої новини. Так, Євген Стеля написав: "Це ще закон про трансплантацію не прийняли... приймуть, ось тоді буде взагалі пі***ц. А взагалі це все просто в голову не влазить... Кошмар!".


Анна Ільясова: "Ой, чую я, це пов'язано з торгівлею органів!".


Анастасія Володимирівна: "І це тільки перший знайшли. Далi буде, як то кажуть...".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше публіцист  Олександр Невзоров порадив пошукати трупи людей в танках, які приходять з Донбасу назад в Росію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?