РосЗМІ збудилися через таємничий інцидент в Києві: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

РосЗМІ збудилися через таємничий інцидент в Києві: з'явилися фото

РосЗМІ збудилися через таємничий інцидент в Києві: з'явилися фото
Джерело:  РІА Новини

У ніч на 27 серпня в Києві активісти влаштували акцію біля будівлі Російського центру науки і культури, в якому розташоване Федеральне агентства у справах СНД, з вимогою звільнення політв'язнів.


Про це заявив глава представництва Костянтин Воробйов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прокремлівський сайт "РИА Новости".


За його словами, активісти приїхали до будівлі близько 03:00, розписали фасад будівлі гаслами з закликом звільнити з російської в'язниці українського режисера Олега Сенцова і активіста Олександра Кольченко.


За словами голови представництва Костянтина Воробйова, акція протесту у Росспівробітництва тривала не більше п'яти хвилин, а фасаду будівлі було завдано незначних матеріальних збитків. Він підкреслив, що в результаті події ніхто не постраждав.


Також "РИА Новости" опублікували фото будівлі після акції.



Примітно, що Національна поліція України в Києві не повідомляла ніякої інформації про інцидент. Але, незважаючи на це, в російських ЗМІ поширилася інформація про те, що організаторами акції стали українські радикали.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в росЗМІ поширили інформацію про те, що  в Україні може статися землетрус такої ж сили, який стався в Італії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?