Окупанти розсилають кримчанам повістки: соцмережі скипіли
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти розсилають кримчанам повістки: соцмережі скипіли

Окупанти розсилають кримчанам повістки: соцмережі скипіли
Джерело:  online.ua

На території Криму окупаційна "влада" підняла війська по тривозі, привела їх в повну бойову готовність і почала розсилати повістки, що викликало бурхливу реакцію користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.


Так, користувач кримський бандерівець написав: "У Криму розсилають повістки. Севастопольці, що героїчно прос***ли всю оборону міста, незадоволені".


Наїкі: "Повне беззаконня, людей виривають від справ і сімей під приводом позначки і тупо забирають, у нас що, військовий стан? Люди різного віку і професій, вибачте, їх забрали і разом всіх розмістили, без медичних комісій".


Фрекен Бок: "Подзвонили тим, хто недавно відслужив, мовляв, прийдіть на побудову, відзначимо вас і вільні, але не тут-то було, відразу відібрали військові білети, одягнули, сказали голитися".



Ахмад Зия: "Обороняти від міфічних Біндер було більше сміливих. На справжню війнушку з уже карателями якось не дуже хочуть".


Ан73: "Цікава ситуація, наприклад, їх завтра кинуть на Донбасс. Ззаду автоматники, попереду ВСУ, - куди йти? Здатися - посадять як зрадника".


Дмитро Кордюков: "Хотіли війни, отримайте і розпишіться".


Крок Вбивця: "До речі, відразу вчимо фразу - "я на референдум не ходив".


Марія Петрівна: "За що боролися, на те й напоролися".


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі  з'явилися нові фото і відео російської військової техніки, яку стягують до Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?