Не хочемо показувати слабкість: один з ватажків ДНР зробив гучну заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Не хочемо показувати слабкість: один з ватажків ДНР зробив гучну заяву

Не хочемо показувати слабкість: один з ватажків ДНР зробив гучну заяву
Джерело:  ДАН

Один з ватажків так званої ДНР Денис Пушилін Денис Володимирович заявив, що бойовики угруповання не стануть робити "перші кроки" в розведенні сторін на Донбасі, оскільки не хочуть показувати слабкість.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.


"На даному етапі ми також бачимо недоцільність того, щоб робити перші кроки, які не прописані чітко, не регламентовані чітко документами, узгодженими, парафованими, підписаними на високому рівні в Мінську", - сказав він.


Також він зазначив, що за час військового конфлікту на Донбасі бойовики ЛНР і ДНР нібито "неодноразово робили жести доброї волі, але зустрічних кроків з боку Києва не відбувалося".


"Навпаки, ситуація тільки погіршувалася тим, що Україна це використовувала як нашу слабкість", - заявив Пушилін.


Як повідомляв ONLINE.UA, за підсумками зустрічі Тристоронньої контактної групи з питань врегулювання конфлікту на Донбасі, в якій брали участь представники бойовиків так званої ДНР і ЛНР, було  заявлено про необхідність повного безстрокового припинення вогню на Донбасі з 1 вересня 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?