Українські військові на параді в Молдові надихнули соцмережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Українські військові на параді в Молдові надихнули соцмережі

Українські військові на параді в Молдові надихнули соцмережі
Джерело:  online.ua

Користувачів мережі вразили військовослужбовці Збройних сил України на параді до Дня Незалежності Республіки Молдови 27 серпня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter і Facebook.


"У Кишиневі підрозділ зі складу Військової академії (м.Одеса) готується до участі в параді з нагоди 25-ї річниці незалежності Республіки Молдова. Це перший подібний захід за роки незалежності країни. Воно відбувається згідно з попередніми міжнародними домовленостями на запрошення молдавської сторони", - попередньо повідомили в Міністерстві оборони Украни.


У параді взяли участь понад 1200 військовослужбовців Національної армії Молдови, а також, крім військових з України, представники армій Румунії, Великобританії і Північної Ірландії, Литви і Польщі.


Київський блогер Антон Ходзьо прокоментував цю новину: "Всім так сподобався наш парад, що наших тепер і на інші запрошують. Наприклад, в Молдову".




Роман Чиж: "На гастролі".



Користувач Снові запитав: "А чого це вони там?", на що Задінцеви Їб**я відповів: "Тому що поляки і литовці на нашому параді, дружимо мабуть проти кацапів)".


Пізніше користувач Задінцеви Їб**я додав: "Це Придністров'ю маякують, я так думаю".


Джемс Бонд: "Прям як з Зоряних воєн".


Як повідомляв ONLINE.UA, 24 серпня,  в День Незалежності України журналіст зробив відеопривітання з-під стін Кремля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?