Загибель російського журналіста в Києві: з'явилася заява про вбивство
Категорія
Події
Дата публікації

Загибель російського журналіста в Києві: з'явилася заява про вбивство

Загибель російського журналіста в Києві: з'явилася заява про вбивство
Джерело:  online.ua

Відомий російський журналіст і блогер Айдер Муждабаєв, який живе і працює в Києві, висловив сумніви в тому, що його колега  Олександр Щетинін  міг накласти на себе руки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Муждабаєва.

"Олександр Щетінін - другий мій друг і колега, який раніше жив і працював у РФ, вбитий у Києві цього літа. Сашу вбили в його власний день народження і на сороковини Павла Шеремета. Саша був різким критиком правлячого режиму в РФ, був туди нев'їзним, активно підтримував боротьбу кримських татар за звільнення Криму. В самогубство не вірю, в це не вірить ніхто, хто особисто знав Сашу. Я пам'ятаю його небайдужим. Саша був позитивною людиною, мав великі творчі плани зі своїм сайтом", - написав відомий блогер.

Він також зазначив, що весь день 27 серпня Щетинін не відповідав на дзвінки, а коли Муждабаев близько 16:00 написав йому повідомлення в соцмережі, той не прочитав і не відповів.

Раніше  в Нацполіції розповіли подробиці загибелі журналіста Щетиніна.

Нагадаємо, що цього літа в Києві вбили відомого журналіста Павла Шеремета, який також був другом Муждабаєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?