У РФ назвали єдину причину провалу путінського проекту "Новоросія"
Категорія
Політика
Дата публікації

У РФ назвали єдину причину провалу путінського проекту "Новоросія"

У РФ назвали єдину причину провалу путінського проекту "Новоросія"
Джерело:  Ехо Москви

Російська опозиційна журналістка Юлія Латиніна вважає, що єдиною причиною, через яку провалився проект президента Росії  Володимира Путіна  "Новоросія", що передбачав захоплення півдня і сходу України в 2014 році, - військова відсіч України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ехо Москви".


"Всі ці військові угруповання на кордоні з Україною, - це виключно те, що називається contingency planning, це не обов'язково станеться. І станеться це чи ні - це в першу чергу залежить від військової сили України. Точно так же, як єдиною причиною, по якої не відбулася "Новоросія", була, справді, та військова відсіч, яку надала Україна", - сказала журналістка.


"Ніяк не реакція міжнародного співтовариства, тому що реакція міжнародного співтовариства, як би, не залежала від кількості кілометрів території, яка відійде ДНР і ЛНР. І, власне, в Кремлі злякалися великої крові. Иловайский котел був великою кров'ю для українців - він порушив загальне обурення там. Але і для Росії він був великою кров'ю, тому що в той момент, коли стало ясно, що якщо війна буде відбуватися так, вона не зможе функціонувати лише по телевізору, підуть додому труни, різні Шлосберги писатимуть, почнеться історія як в Афганістані", - продовжила вона.


"А, звичайно, одна з речей, які в Кремлі твердо засвоїли, що маленька переможна війна, дійсно, повинна відбуватися тільки на екрані телевізора, інакше вона закінчується великою і кривавою революцією", - додала Латиніна.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  журналістку Юлію Латиніну облили фекаліями у готелі "Україна" в Москві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?