Загибель журналіста в Києві: в мережі згадали про Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Загибель журналіста в Києві: в мережі згадали про Путіна

Загибель журналіста в Києві: в мережі згадали про Путіна
Джерело:  online.ua

У мережі не повірили у версію самогубства журналіста  Олександра Щетиніна, який був знайдений вночі 28 серпня з кульовим пораненням в голові, і припускають причетність до його загибелі підконтрольної президенту РФ Володимиру Путіну Федеральної служби безпеки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter і Facebook.


"У Києві на Подолі знайшли мертвим журналіста, засновника російського інформаційного агентства "Новий Регіон" Олександра Щетиніна". Жах... Другий за два місяці. ФСБ?...", - написав заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький.


Російський журналіст Олександр Сотник також не згодний з версією самогубства: "Ні за що не повірю у версію самогубства. Швидше - професійна імітація. Це все дуже погано, дуже. Рідні та друзі, прийміть співчуття. Хоча і слів вже практично не залишилося...".


"Ще одна смерть журналіста. Сьогодні вночі Олександр Щетінін... Через місяць після вбивства Павла Шеремета і заяви представника МЗС Росії Захарової, що "Україна стає братською могилою журналістів". Вони навіть не бояться озвучувати свої сценарії...", - висловився український військовий журналіст Андрій Цаплієнко.


Політтехнолог Тарас Березовець зазначив: "У Києві застрелили відомого російського журналіста Олександра Щетініна. 10 років жив в Києві і називав Путіна особистим ворогом. Нова жертва ФСБ".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Києві вбили відомого журналіста Павла Шеремета.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?