Ватажок ДНР оголосив Донецьк "русскім міром"
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР оголосив Донецьк "русскім міром"

Ватажок ДНР оголосив Донецьк "русскім міром"
Джерело:  donbass.ua

Ватажок ДНР Олександр Захарченко  привітав жителів Донецька з Днем міста, який щорічно святкується 28 серпня, і назвав Донецьк форпостом "русского міра".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Donbass.ua.

"Для мене, як, напевно, і для більшості донеччан, Донецьк - це більше, ніж просто місто. Це Батьківщина, це земля моїх предків, це форпост "русского міра". Це місто, в якому будуть жити наші діти і внуки. Сьогодні Донецьк став символом боротьби за свободу, став справжнім Містом-Героєм", - сказав Захарченко.

Далі він став перераховувати свої досягнення на посаді керівника "республіки".

"Але ми не зламалися, ми вистояли, наше місто не скорилося ворогові. Навіть у дні найжорстокіших обстрілів Донецьк жив. Жив завдяки вам, дорогі земляки. Він залишався чистим, працювали комунальні служби, транспорт, підприємства. Люди робили все, щоб зберегти рідне місто", - зазначив ватажок бойовиків.

За його словами, "сьогодні столиця ДНР стрімко розвивається, відкриваються нові підприємства і заводи".

Раніше в мережі з'явилися фото, як  бойовики ДНР вбивають Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?