На Донбасі по-звірячому вбили начальника ДАІ, який перейшов на службу ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі по-звірячому вбили начальника ДАІ, який перейшов на службу ЛНР

На Донбасі по-звірячому вбили начальника ДАІ, який перейшов на службу ЛНР
Джерело:  Четверта влада

У населеному пункті Ровеньки Луганської області, який знаходиться під контролем бойовиків так званої ЛНР, невідомі вбили "главу міського управління ДАІ" ЛНР Сергія Коваленко і його дружину.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Четверту владу".


Відзначається, що тіла батьків виявила дочка. Тіло Коваленко з шістьма вогнепальними пораненнями знаходилося в гаражі. Причиною смерті стало проникаюче вогнепальне поранення грудної клітини з пошкодженням серця. Труп його дружини з пов'язаними ременем руками і ременем на шиї, з переломом щитовидного хряща, великим крововиливом м'яких тканин шиї, синцями тім'яної і скроневої області справа, верхніх повік і губ, множинними саднами і гематомами верхніх і нижніх кінцівок, знаходився у ванні, наповненій водою. Жінку довго катували перед тим, як вбити.



Фото: Подружжя Коваленко з дочкою


Зловмисники забрали ювелірні вироби з золота та срібла, 2 шуби, гроші в сумі $10 тис, 60 тис руб, автомобіль «Volkswagen Tiguan», пістолет «Форт-12 Р» і гладкоствольну мисливську рушницю «ІЖ-27 М» 12-го калібру.


Сергій Коваленко очолював ДАІ Ровеньків до війни, і після захоплення бойовиками ЛНР, перейшов на бік угруповання.


За попередніми даними, Коваленко вбили колишні члени одного з місцевих козацьких угруповань, що підкорялося отаману Козіцину та було розгромлено в конфлікті з бойовиками Плотницького.


Як повідомляв ONLINE.UA, в ході розборок бойовиків ЛНР  був по-звірячому вбитий ватажок однієї з банд, Микола Мінін, підручний убитого навесні минулого року Павла Дремова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?