У мережі з допомогою фото Гітлера показали аналог путінської "Новоросії"
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі з допомогою фото Гітлера показали аналог путінської "Новоросії"

У мережі з допомогою фото Гітлера показали аналог путінської "Новоросії"
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах з'явилася фотографія передовиці газети «Голос Донбасу» за 18 квітня 1943 року зі портретами Адольфа Гітлера, при цьому користувачі мережі вказали на явну схожість гасел фашистської Німеччини з ідеологією бойовиків  так званої «Новоросії».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Живий журнал» блогера Вадима Фульмахта.


«Зверніть особливу увагу на заголовок внизу:" підступну змову демократів, ж *** в м@сонів ". Точь-в-точь нинішній "вісник Новоросії", тільки геїв не вистачає.


Якщо вам хтось запропонує наступного разу "почути голос Донбасу", покажіть йому це», - написав Фульмахт і опублікував відповідну фотографію.



Відзначимо, що прихильники «руськго миру» на Донбасі часто в стилі Гітлера критикують демократію, багато говорять про «єврейську змову» і з нетерпимістю ставляться до представників ЛГБТ-спільноти.


Як повідомляв ONLINE.UA, чеський журналіст Онджей Соукуп, який раніше неодноразово бував на Донбасі і недавно знову з'їздив в регіон після того, як йому відмовили у в'їзді в Росію, висловив думку про те, що війна на Донбасі не стала великим сюрпризом, а її витоки потрібно шукати, серед іншого, в ідеологічній обробці місцевого населення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?