Смертельні гостинці: з'явилися нові фото російської зброї на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельні гостинці: з'явилися нові фото російської зброї на Донбасі

Смертельні гостинці: з'явилися нові фото російської зброї на Донбасі
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося фото артилерійських і мінометних боєприпасів, якими  бойовики так званої ДНР  обстрілювали Красногорівку Донецької області в ніч на 27 серпня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-центру штабу АТО.


Відзначається, що реактивні "гостинці" розривалися в Красногорівці з 2:15 до 5:40 27 серпня. Крім 82-мм мін були задіяні 122-мм реактивні снаряди, випущені з переносних реактивних пускових установок «Град-П».


"По вулиці Бєлінського реактивний снаряд підняв пожежу в одному з дворів. Згоріла господарська будівля, де зберігалося сіно. Також господар садиби втратив близько 1,5 тонни сіна, яке призначалося для зимового прохарчування худоби. Вибуховою хвилею і осколками були пошкоджені дах і зовнішні стіни житлового будинки. Такий же боєприпас «відвідав» і двір по вулиці Івана Франка. Крім цього, по вулиці Чапаєва від розривів реактивних снарядів постраждали два будинки, паркани навколо них і прилегла територія. А п'ять дворів по вулиці Чайковського отримали «гостинці» калібром 82 мм. Розриви мінометних мін тут пошкодили господарську будівлю, присадибні ділянки і дорожнє покриття вулиці", - йдеться в повідомленні.


Постраждалих серед жителів Красногоровки немає.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явилося фото обстрілу промзони Авдіївки з танка.



















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?