Путін все робить не для людей: в Росії обговорюють новий акт дружби з Туреччиною
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін все робить не для людей: в Росії обговорюють новий акт дружби з Туреччиною

Путін все робить не для людей: в Росії обговорюють новий акт дружби з Туреччиною
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв  підписав постанову про скасування заборони на чартерні повітряні перевезення між РФ і Туреччиною.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


У прес-службі російського прем'єра відзначають, що було необхідно "прийняти додаткові заходи, спрямовані на забезпечення транспортної (авіаційної) безпеки при здійсненні регулярного повітряного сполучення з Турецькою Республікою".


На думку представників російської туріндустрії, вартість турпакетів до Туреччини після зняття обмеження на виконання чартерних авіаперельотів знизиться на 20-30%.


При цьому в соціальних мережах новина викликала резонанс.


«Трохи про троллінг: в останню неділю літа Росія скасувала заборону на чартери в Туреччину», - написав російський журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, який підтримує політику президента РФ Володимира Путіна.


CHIPOLLINO: Турки вже не спонсори тероризму - брати))


Олександр: Путін все робить не для людей, але у вересні там саме те.


sfsf: Точно перед оксамитовим сезоном і після залізобетонних гарантій безпеки російським туристам знову дозволені чартери в Туреччині.




Чайка Сергей: ‏Кого ви убогі тролите? Вони ваш літак збили, а ви їм персики подавили.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в соцмережах шириться нова карикатура на зближення президента РФ Володимира Путіна і турецького лідера Реджепа Ердогана, якого ще недавно звинувачували в тому, що він "встромив ножа в спину" Москві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?