Вбивство в Одеській області: з'явилися нові моторошні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство в Одеській області: з'явилися нові моторошні подробиці

Вбивство в Одеській області: з'явилися нові моторошні подробиці
Джерело:  online.ua

Глава Ізмаїльської районної державно адміністрації Валентина Стойкова розповіла про страшні подробиці  вбивства 9-річної дівчинки в селі Лощинівка, в якому підозрюють 20-річного чоловіка ромської національності.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112 Україна ».


За словами Стойкової, вбивство сталося тоді, коли батько вийшов з дому, щоб допомогти дружині на роботі, залишивши двох дітей самих.


"За поясненням матері, яка працює в барі, батько ввечері пішов допомагати їй після закінчення зміни прибрати стільці. У цей час ця молода людина увірвалася в будинок. У будинку знаходилася в цей час ще одна маленька дитина, яку закрили в сусідній кімнаті. Була якась перепалка, дівчинка вискочила з дому через вікно. І її цей 20-річний хлопець наздогнав", - розповіла глава Ізмаїльської РДА.


За її словами, знаряддям вбивства послужила звичайна викрутка.


"А те, що відбулося далі, - це взагалі ... Люди, свідки того, в якому стані була дівчинка, без сліз розповідати не можуть. Дівчинку вбили звичайною викруткою", - сказала Стойкова.



Як повідомляв ONLINE.UA,  поліція погодилася виселити ромів з села Лощинівка на вимогу місцевої громади.


Раніше повідомлялося, що  в Лощинівці місцеві жителі розгромили кілька будинків ромів після звістки про вбивство маленької дівчинки.


Нагадаємо,  житель села Лощинівка виявив в одному з покинутих будинків тіло дівчинки 2007 року народження з явними ознаками насильницької смерті. Місцеві також підозрюють, що дівчинка була згвалтована.


За підозрою у вбивстві затриманий 20-річний ром. Відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство малолітньої дитини, поєднане із згвалтуванням і насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?