У Росії для агітації використали прихильника фашизму: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії для агітації використали прихильника фашизму: опубліковано фото

У Росії для агітації використали прихильника фашизму: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

На плакатах з передвиборчою агітацією в Росії, де 18 вересня мають пройти  парламентські вибори, знайшли цитату відомого в РФ прихильника фашизму Івана Ільїна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter російського журналіста і опозиційного активіста Романа Доброхотова.


«Цей же автор заявляв - "фашизм мав рацію, оскільки виходив з здорового національно-патріотичного почуття", - підписав опубліковану в Twitter фотографію Доброхотов.


"Від того, за що я голосую, залежить доля мого народу, моєї держави, моя власна, моїх дітей і онуків", - таку цитату Ільїна вибрали в центральній виборчій комісії РФ для агітації громадян на вибори.




Відзначимо, що Іван Ільїн - шанований адміністрацією президента Росії Володимира Путіна популярний в РФ релігійний мислитель, «православний філософ», який є апологетом фашизму.


«Фашизм мав рацію, оскільки виходив з здорового національно-патріотичного почуття, без якого жоден народ не може ні затвердити свого існування, ні створити свою культуру", - одне з найвідоміших висловлювань Ільїна.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилися фото політичної агітації в окупованому Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?