Землетрус в Італії: мережу вразила історія про порятунок дитини сестрою
Категорія
Світ
Дата публікації

Землетрус в Італії: мережу вразила історія про порятунок дитини сестрою

Землетрус в Італії: мережу вразила історія про порятунок дитини сестрою
Джерело:  online.ua

Соціальні мережі вразила історія про те, як під час  землетрусу в Італії 24 серпня, в результаті якого загинули понад 280 осіб, маленька дівчинка врятувала свою сестру ціною власного життя.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського блогера Рустема Адагамова.


«Дев'ятирічна Джулія Ріналдо з Асколі-Пічено під час землетрусу закрила собою свою чотирирічну сестру Джорджію. Їх так і знайшли там у зборі - старша сестра задихнулася під уламками, залишивши трохи простору молодшої, щоб та вижила», - написав Адагамов.



Історія зворушила користувачів соцмереж.


Alla Stucalo: Вчора у дівчинки був день народження, і президент відвідав дитину в госпіталі, плаче вся Італія, майже 300 людей загинули під обвалами!


Марина Зарицька: Ангел ..


Воронінських Ельміра: Боже ...


Дмитро Савастеня: Так це нормальна ситуація. Я особисто, далеко не герой, але волію загинути раніше дружини і сина.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в суботу, 27 серпня, в Італії оголосили національну жалобу за жертвами землетрусу, який стався в ніч на 24 серпня. За останніми даними, жертвами землетрусу стали 281 людини. Епіцентр землетрусу розташовувався в центральній частині Італії в 47 км на південний схід від міста Перуджа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?