Розкрито шокуючі деталі вбивства в Одеській області: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Розкрито шокуючі деталі вбивства в Одеській області: з'явилося відео

Розкрито шокуючі деталі вбивства в Одеській області: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У поліції розповіли про  подробиці вбивства 9-річної дівчинки в селі Лощинівка Ізмаїльського району Одеської області.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу головного управління Національної поліції в Одеській області.


Правоохоронці встановили, що на тілі вбитої дівчинки є сліди згвалтування.


«В ході первинних слідчих дій було встановлено, що на тілі померлої дитини є сліди згвалтування. Смерть наступила від проникаючого поранення гострим предметом грудної клітини, були пошкоджені серце і легені», - сказано в повідомленні.


У той же час користувачі мережі помітили шокуючу деталь в показаннях свідків у справі про вбивство дитини.


«Хороша замальовка з Лощинівки, де стався народний бунт проти циган. "Коли у жінки запитали, чому люди чули крики, вони ж припускали, що когось гвалтують, але не викликали поліцію, вона сказала: «Подумали, може, якусь дорослу дівчину ... », - написав користувач Facebook Володимир Хенгістов.



Як повідомляв ONLINE.UA,  поліція погодилася виселити ромів з села Лощинівка  на вимогу місцевої громади.


Раніше повідомлялося, що  в Лощинівці місцеві жителі розгромили кілька будинків ромів після звістки про вбивство маленької дівчинки. 


Нагадаємо, ж итель села Лощинівка виявив в одному з покинутих будинків тіло дівчинки 2007 року народження з явними ознаками насильницької смерті.


За підозрою у вбивстві затриманий 21-річний ром. Відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство малолітньої дитини, поєднане із згвалтуванням і насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?