Кабмін прийняв рішення щодо скандальної заступниці кума Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Кабмін прийняв рішення щодо скандальної заступниці кума Порошенка

Кабмін прийняв рішення щодо скандальної заступниці кума Порошенка
Джерело:  online.ua

Кабінет міністрів звільнив Тетяну Попову з посади заступника міністра інформаційної політики, ким нині є  Юрій Стець, кум президента України Петра Порошенка.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Попової.


"23 серпня Кабмін задовольнив мою заяву про звільнення з Міністерства інформації. Дякую всім, хто працював зі мною в ці непрості півтора роки. Впевнена, це тільки початок спільної роботи для нашої країни", - написала Попова.


Вона також розмістила посилання на  звіт про роботу на посаді.


Попова також підкреслила, що на даний момент не планує займати посади державного службовця в діючому складі уряду, а буде займатися волонтерською діяльністю, зокрема, працювати над проектами допомоги журналістам та відновлення мовлення українських теле- і радіоканалів.


Як повідомляв ONLINE.UA,  3 серпня Тетяна Попова вирішила подати в відставку в знак протесту проти бездіяльності, на її думку, влади при атаках на свободу слова.


Попова звинувачувала політичні організації та окремих політиків в чиненні тиску на журналістів.  Серед політиків вона називала народних депутатів Антона Геращенко, Дмитра Тимчука та Андрія Тетерука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?