Убивство в Одеській області: з'явилося відео інтерв'ю мами загиблої дівчинки
Категорія
Події
Дата публікації

Убивство в Одеській області: з'явилося відео інтерв'ю мами загиблої дівчинки

Убивство в Одеській області: з'явилося відео інтерв'ю мами загиблої дівчинки
Джерело:  online.ua

Мати убитої в Лощинівці Одеської області дівчинки розповіла, що підозрюваний у вбивстві і згвалтуванні дитини чоловік ромської національності був другом сім'ї.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на izmacity.com.
Село Лощинівка Ізмаїльського району лихоманить від жорстокого вбивства і зґвалтування дівчинки 2007 року народження 27 серпня. Вбивцею виявився 21-річний місцевий житель ромської національності, який, як пізніше з'ясувалося, був другом сім'ї, неодноразово залишався з дітьми, в тому числі і з дівчинкою, яку вночі 27 серпня по-звірячому вбив.
Журналістам видання вдалося поспілкуватися з Катериною - матір'ю загиблої дівчинки.
За її словами, вона чекає для вбивці своєї Ангеліни тільки вищої міри покарання - довічного ув'язнення.
Мати розповіла, що 21-річний ром неодноразово залишався з дітьми, прибирав у будинку, був фактично другом сім'ї, і такого вчинку від нього ніхто не чекав.


Як повідомляв ONLINE.UA, поліція погодилася виселити ромів з села Лощинівка на вимогу місцевої громади.
Раніше повідомлялося, що в Лощинівці місцеві жителі розгромили кілька будинків ромів після звістки про вбивство маленької дівчинки.
За підозрою у вбивстві затриманий 21-річний ром. Відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство малолітньої дитини, поєднане із згвалтуванням і насильницьким задоволенням статевої пристрасті в неприродний спосіб".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?