Гройсман оголосив про запуск нового інструменту "електронної демократії"
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман оголосив про запуск нового інструменту "електронної демократії"

Гройсман оголосив про запуск нового інструменту "електронної демократії"

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман

оголосив про запуск електронних петицій до Кабінету міністрів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави уряду.


"Друзі, з сьогоднішнього дня ви можете ініціювати вирішення важливих суспільних питань шляхом подачі електронної петиції до Кабміну. ​​Це дієвий інструмент залучення громадян до формування пріоритетів державної політики і прийняття управлінських рішень", - написав Гройсман.


За словами прем'єра, зареєструвавшись на сервісі, громадяни можуть як подати електронні петиції до Кабінету Міністрів України, так і підтримати вже створені. Для розгляду петиція має набрати не менше 25 000 голосів протягом не більше трьох місяців з дня опублікування.



"Ми продовжуємо впровадження сучасних інструментів електронного урядування та електронної демократії на рівні Кабміну", - додав глава Кабміну.
Раніше повідомлялося, що 15 серпня в Україні офіційно запрацювала система електронного декларування; крім того, Кабінет міністрів перейшов на систему електронного документообігу, що обіцяє значно полегшити роботу уряду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?