Війна на Донбасі: очевидець розповів, чи готується наступ
Категорія
Україна
Дата публікації

Війна на Донбасі: очевидець розповів, чи готується наступ

Війна на Донбасі: очевидець розповів, чи готується наступ
Джерело:  online.ua

Журналіст з Праги Онджей Соукуп стверджує, що бойовики ДНР не планують широкомасштабного наступу на Донбасі, вони просто час від часу проводять навчання і тренуються атакувати позиції сил АТО.
Про це Соукуп сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Як мені розповіли на основі радіоперехоплення, є групи з боку ДНР, які таким чином тренуються - це частина навчань, спробувати атакувати позиції української армії", - зазначив журналіст.
За його словами, те, що на Донбасі відбуваються сутички, але ніхто нічого не захоплює, свідчить про відсутність у бойовиків плану з просування на нові території.
"Природно, я не можу це підтвердити офіційно, але ось те, що постійно відбуваються сутички і ніхто нічого особливо не захоплює - це багато про що говорить. Тобто існують елементи випадковості, "конфлікту низького рівня", обидві сторони якось діють, але нічого, схожого на підготовку широкомасштабної операції, поки немає", - підкреслив Соукуп.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Війна на Донбасі закономірна, там все повинно було вибухнути - журналіст з Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?