Скандальний глава МЗС Німеччини зробив різку заяву щодо Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальний глава МЗС Німеччини зробив різку заяву щодо Донбасу

Скандальний глава МЗС Німеччини зробив різку заяву щодо Донбасу
Джерело:  interfax.com.ua

Учасники переговорів в "нормандському форматі" - Німеччина і Франція - не задоволені реалізацією Мінських угод зі врегулювання конфлікту на Донбасі, заявив глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
Водночас на прес-конференції в німецькому Веймарі він після зустрічі з главами МЗС Франції і Польщі запевнив, що обидві країни будуть продовжувати зусилля, спрямовані на реалізацію цих угод.
"Дипломатичні зусилля Німеччини та Франції як країн "нормандського формату" тривають вже протягом двох років, і вони триватимуть. Але, ніде правди діти, ми не задоволені, і не можемо бути задоволені результатами реалізації Мінських домовленостей", - сказав глава зовнішньополітичного відомства Німеччини.
Нагадаємо, що глава МЗС Німеччини не раз робив заяви, які можна трактувати як підтримку курсу Путіна в Україні. Так 17 серпня Штайнмаєр виступив перед студентами Уральського федерального університету, після чого в німецьких ЗМІ оцінили промову міністра закордонних справ Німеччини як "неймовірне пересмикування історії, яке йде на користь лише Кремлю і дружбі між СДПН і лівими, що з великою симпатією ставляться до Росії і вбачають зло, перш за все, в НАТО".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?