Бандерівці "захопили": журналіст порадував мережу розповіддю з Одеси
Категорія
Україна
Дата публікації

Бандерівці "захопили": журналіст порадував мережу розповіддю з Одеси

Бандерівці "захопили": журналіст порадував мережу розповіддю з Одеси
Джерело:  online.ua

В одеських ресторанах поряд зі світовими хітами грають «бандерівські» пісні, патріотизм жителів Одеси приємно порадував користувачів соціальних мереж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Вахтанга Кіпіані.
«В одеському ресторані після Стінга і інших світових хітів гітарист, скрипаль і віолончелісти грають лемківську пісню "Під хмаркою". В приємному шоці», - написав Кіпіані.
При цьому, за його словами, російської попси в Одесі не чути.
У коментарях користувачі з'ясували, що лемківську пісню грала група ROCKOKO зі Львова, музиканти виконували композицію в одеському ресторані «Риба».
Надія Яшан: Одесу захопили "бандерівці". Навіть ресторани)




Volodymyr Khylchuk: На Дерибасівській вуличні музиканти співали "Садок вишневий коло хати" на музику Rammstein - Mutter.
Олексій Свириденко: У нас прекрасне місто, вам сподобається.
Як повідомляв ONLINE.UA, в квітні екс-депутат Державної думи Росії Ілля Пономарьов побував в Україні і не побачив ніяких "бандерівців" і українських фашистів, якими росіян лякає путінська пропаганда.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?