Погроми ромів в Одеській області: поліція зробила нову заяву
Категорія
Події
Дата публікації

Погроми ромів в Одеській області: поліція зробила нову заяву

Погроми ромів в Одеській області: поліція зробила нову заяву
Джерело:  online.ua

У поліції Одеської області заявили, що ромське населення у понеділок, 29 серпня, не буде вивозити свої речі з Лощинівки, де сталося вбивство маленької дівчинки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
Начальник поліції в Одеській області Георгій Лорткіпанідзе повідомив, що циганське населення зараз не буде вивозити свої речі. Поки цей захід скасовується. Правоохоронці продовжують охороняти будинки ромів, щоб речі не винесли.
29 серпня також мають обрати запобіжний захід підозрюваному у вбивстві дівчинки. Повідомляється, що місцеві жителі не проявляють активності, не збираються в організовані групи, ситуація в Лощинівці спокійна. За порядком стежать близько 60 правоохоронців.
Нагадаємо, погроми в селі Лощинівка Ізмаїльського району були викликані тим, що у вбивстві 8-річної дівчинки підозрюють 21-річного рома.
Раніше мати вбитої в Лощинівці Одеської області дівчинки розповіла, що підозрюваний у вбивстві і згвалтуванні дитини чоловік ромської національності був другом сім'ї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?